ATELIER 11 INDOOR-CAMPING ANTWERPEN

Slapen in Antwerpen , Voor Sanne
ATELIER 11 INDOOR-CAMPING ANTWERPEN

https://www.airbnb.nl/rooms/1534890

Je hebt een oud theater en daar worden voorstellingen gegeven. Toevallig komt er een stuk voorbij waarin drie kleine caravans een rol spelen. Na afloop van het stuk blijven de caravans staan. En natuurlijk komt in deze creatieve omgeving iemand op het idee om hier iets mee te doen. Indoor camping in een Bed & Breakfast. Overnachten in een kleine knusse caravan in een oud theater. Hoe bijzonder is dat?

Er staan er drie, “Sweet Nest”. “Lodge” en “Pavilion”. Het maximale aantal gasten per nacht is daarmee zes, want per caravan zijn er twee slaapplaatsen. Je kunt gebruik maken van de aanwezige keuken. Zowel de caravans als de badkamer zijn voorzien van verwarming, ontbijtje erbij geen probleem. Het gebouw ligt in een rustige omgeving en de metro richting centrum stopt om de hoek. Er is Wifi en tijdens je verblijf kun je ook gebruik maken van de Salon en de Dance-Hall. En wil je het helemaal bijzonder maken boek je een pivé-les Tango dansen. Het Sportpaleis is op loopafstand. Twee fietsen staan klaar om te lenen. Daarmee, of met bus, tram of metro ben je binnen 15 minuten in het centrum (3 km).

Een nacht kost slechts 40 euro. Je kunt het ook in zijn geheel en dan voor een weekend of voor een week afhuren. Voor de deur ook nog eens twee gratis parkeerplaatsen. Een wel heel bijzondere B&B.

Alle informatie kun je vinden op de site van airbenb: www.airbnb.nl

text; https://www.campingtrend.nl/atelier-11-indoor-camping-antw…/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.