Festival de Kinder Parade

Op het rondreizende theaterfestival de Parade staan jaarlijks ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op het programma, merendeel speciaal voor de Parade gemaakt.

Avond
’s Avonds is de Parade misschien wel op zijn sfeervolst. Met gekleurde lampjes tussen de bomen en gratis muziekoptredens bij Café Correct en Hotel Vilé. Bovendien is er een ruime keuze aan eettentjes op het festival. Nestel je op een terras en geniet van cocktails, soulfood, bbq’s en nog veel meer.

Kids
Ook kinderen zullen zich prima vermaken op het festival. Zo wordt er iedere middag een speciale Kinderparade georganiseerd met een uitgebreid scala aan theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops voor kids.

Tour
De Parade start in in Rotterdam, om vervolgens met haar tenten en restaurants door te reizen naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

 

Home

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.