Urban Dreams Bed & Breakfast Antwerpen

Bed & Breakfast Urban Dreams

Op een van de meest historische pleintjes in Antwerpen in de schaduw van het barokjuweel onder de Antwerpse kerken, de 16de eeuwse Sint Pauluskerk, vindt u Urban Dreams. Verzorgde nieuwe kamers met volledig uitgeruste trendy badkamers en een gezellige ontvangstruimte waar naar hartenlust koffie en thee gedronken kan worden. Bovendien bevindt deze moderne Bed & Breakfast zich achter een 300 jaar oude stadsgevel op minder dan 5 minuten wandelafstand van zowel de Schelde als de grote Markt, het bruisende hart van het oude stadscentrum.

Prijzen:

  • 1 single room 80 euro
  • 1 double room 95 euro
  • 1 triple room 115 euro
  • 1 quatro room 135 euro

Prijs is per kamer per nacht incl. ontbijt. Surplus citytax 3euro p.p.p.n. Boekingen met een creditcard garantie (nummer en vervaldatum) krijgen voorrang. Check-in tijd: vanaf 15:00hrs en voor 21:00hrs! Check-out tijd: 12:00hr

Adres: Veemarkt 26, 2000 Antwerpen, België
Telefoon: +32 3 231 66 77

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.