Retro B&B Antwerpen

Antwerpen is tof . deel een

Super leuk.

We ontvangen je in een statige herenwoning uit 1904, in de schaduw van de kerktoren op een pittoresk pleintje, het Laar in Antwerpen ( met voldoende parking aan 3,50 euro per dag) . Het Laar is een oase van rust midden in het bruisende centrum van Antwerpen. Wanneer je ‘B&B Bakeliet’ binnen stapt ga je tientallen jaren terug in de tijd. De authentieke gevel, originele elementen en retro interieur bezorgen je een unieke ervaring. Je logeert er in een authentiek fifties bed met een kleurrijk behang en oude kaders aan de muur en retro design lusters. Je hebt zelfs een platenspeler ter beschikking om te kunnen genieten van de uitgebreide verzameling rock ‘n roll, blues en swing platen.

‘B&B Bakeliet’ is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen (mogelijk met fiets =3,50 eu per dag of 8,50 voor weekpas =https://www.velo-antwerpen.be/), het is gelegen op 10 minuten wandelen van het winkelcentrum (Meir) van Antwerpen en heel dicht bij het centraal station, alsook de beroemde dierentuin, en de uiterst gezellige Keyserlei met zijn uitgebreide aanbod van restaurants. Je logeert op 400 meter van de prachtige Roma, een majestueuze gerestaureerde bioscoopzaal uit 1928, die nu dienst doet als feest-, theater- en concertzaal. Ideaal om na een onvergetelijke avond in dezelfde ambiance te overnachten.  www.deroma.be Om het vakantiegevoel compleet te maken kan je een terrasje doen bij één van de vele hippe café’s en restaurants aan de Dageraadplaats in de mooie wijk Zurenborg waar je tevens uren kan wandelen om de prachtige gevels van de ‘Cogels Osylei’ (de mooiste straat van Antwerpen) te bewonderen.   Op 200 meter van de B&B kan je trams en bussen nemen die je rechtstreeks naar het ‘Zuid’ of het Mas (Museum Aan de Stroom) brengen. Het ontbijt (met verse eitjes van Blanche en Germaine) wordt opgediend in de gezellige ontbijtruimte, waar heel de hele  dag verse koffie (versgemalen) of thee voorhanden is, waar je in alle rust kan genieten van je krant of eventueel zelfs even je mails kan lezen, er is gratis wifi aanwezig. Bij mooi weer kan je op het balkon van het zonnetje genieten.

De dame des huizes is ontwerpster van damesjurken en heeft een winkel in centrum Antwerpen, aan de melkmarkt.

Alle info http://www.redjuliet.be

Welkom !

http://bb-bakeliet.be/

Bed & Breakfast
Adres: Laar 22, 2140 Antwerpen, België

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.