SNORKELMASKER

Te gek ding.

SNORKELMASKER EASYBREATH 

https://www.ariasnorkelmasker.nl/?gclid=CNL-8tv8w9MCFQZAGwodMTgIRA

Snorkelt u graag, maar beslaat uw duikbril steeds? Vindt u het vervelend om door uw mond te moeten ademen? Of vindt u het gezichtsveld te smal? Dan is hier de oplossing, het Aria snorkelmasker! Dit revolutionaire snorkelmasker rekent in één klap met al deze problemen af.

Dit snorkelmasker is de nieuwe manier van snorkelen. Er zijn vele modellen snorkelmaskers, maar het snorkel masker van Ocean Reef is het meest comfortabele snorkelmasker op de markt. Als je een vergelijking maakt met de Easybreath of de Atlantis is het gezichtsveld van het Aria snorkel masker als enige niet vertekend. Bij sommige modellen snorkelmaskers is het vizier bol, dit geeft onder water een vertekend beeld. Dan is het ook nog zo dat bij het Aria snorkelmasker de luchtcirculatie zo gepatenteerd ontworpen is dat u geen ‘dode lucht’ oftewel koolmonoxide opbouwt in het masker, in tegenstelling tot de goedkope remakes.

Van origine is Ocean Reef een maker van volgelaatsmaskers die door middel van hun expertise een grotere doelgroep, de snorkelaars, heeft bereikt. Dit resulteerde in het Aria snorkelmasker.

U zet het snorkelmasker eenvoudig op, zonder er in te hoeven spugen zoals met een normale duikbril. U hoeft geen mondstuk in uw mond, u kunt normaal door uw neus of mond ademen. U ziet veel meer dan met een normale duikbril door het ruime blikveld. En met de verschillende optionele accessoires kunt u uw ervaring ook opnemen en delen met een GoPro, of met een speciaal montuur een bril dragen in het snorkelmasker!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.