Wild kamperen in een Kunstkeet

Bijzonder overnachten in een unieke omgeving

Wild kamperen in Nederland, in een bijzondere accommodatie! Er is nu een mogelijkheid om echt te genieten van de rust in de vrije natuur, in Drenthe. Je overnacht in een KunstKeet op de mooiste plekjes. Weg van de massa kan je een nacht of weekend verblijven in een artistiek vormgegeven accommodatie.

Bij de formule KunstKeten is niet alleen de accommodatie uniek, maar juist de locatie in de natuur maakt het verblijf extra bijzonder. Zo kan je overnachten op een afgelegen plek in het Boswachterij Gieten – Borger, aan een ven, bij het Loomeer of in de Hunzevallei. Het is een bijzonder concept om alleen, samen met je partner of met je familie of vrienden te beleven. Ook voor kinderen is het een groot avontuur om in de natuur te verblijven.

Iedere KunstKeet heeft een eigen stijl en is voorzien van prachtige kunst.

http://www.kunstketen.nl/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.