Duitsland – Eifel- Kampvuurkamping

Toffe Kampvuurkamping in Duitsland ,sla een keer links af bij Brussel je hoeft niet altijd naar Frankrijk .

Natuurcamping Strotzbüscher Mühle


Hoi Michel en Noor, toffe pagina.

Tip die ik jullie niet wil onthouden: Op slechts 4 uur rijden van Amsterdam ligt camping Strotzbuscher Muhle (Duitsland, hartje vulkaan-Eifel). Idyllisch gelegen in een vallei aan een riviertje. In tegenstelling tot de meeste aangeharkte Eifelcampings hier ruime en ruige plekken voor tent en bus.
Ze verhuren er ook een prachtig gelegen blokhut. In ‘de herberg’ nog wat stoffige appartementen maar vooral heel leuk om met hele groep af te huren. Buiten fikkie stoken op grote vuurplaats. Laat je jaren 70 fotofilter maar thuis. Laminaat lambrisering, spachtelputz op de muren, het ruikt er zelfs jaren 70. Heerlijk oubollige dorpjes en geen salade of visje te krijgen…neee Schwein zal das zijn. Die je overigens ook in het wild kan tegenkomen.

Stap in die bus als er een mooi weer weekend aankomt en binnen de kortste keren sta je in een wonder groene wereld.

x
Marian Schoen
www.strotzbüschermühle.de

2 gedachten over “Duitsland – Eifel- Kampvuurkamping

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.