Lekkere Camping /B&B /Surfplek in Bretange.

Lekkere Camping /B&B /Surfplek in Bretange.
Le Petit Poisson Vert

Een leuk, knus, ecologisch vakantiehuisje tussen bos & zee in Zuid Bretagne voor 2-4 personen
Onze Cosy Caravan, gezellig en een beetje ‘vintage’ kamperen met een comfort van een ingerichte huurtent!
En natuurlijk Chocolate Brownie, HET campertje om Bretagne te ontdekken!

Bed & Brood
In het voor- en het naseizoen is Le Petit Poisson Vert niet alleen een vakantiehuisje maar ook een zeer comfortabele Chambre d’Hote, of wel Bed & Breakfast, of wel om in de stijl te blijven, Bed & Brood. U komt gezellig een dag of 2, 3 (of langer natuurlijk) en u laat u door ons heerlijk in de watten leggen.

’s Ochtends een ontbijtje met eitjes van onze kippen, eigengemaakte yoghurt en jam, lekker vers brood, en een cappucino of een kopje thee om wakker te worden, daarna gaat u lekker op pad om de omgeving te verkennen en ’s avonds kunt u kiezen uit een de vele restaurants in de buurt of u schuift gezellig aan voor een heerlijk verwendiner bij ons om vervolgens heerlijk in slaap te vallen genietend van het ‘chanvre (hennep)’ beddengoed…
En de volgende dag? Dan doen we het gewoon nog een keer dunnetjes over!

8 Kermaric 56680 Plouhinec FR | +33 297 36 79 50 |

lepetitpoissonvert@gmail.com

http://www.lepetitpoissonvert.fr/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.