Lotus Belle Outback Deluxe tent

Wat een lekker model.

Lotus Belle Outback Deluxe tent delivers glamping for under $2,500

Bridget Borgobello March 31, 2015

Meer weergeven

Wat een lekker model.

Lotus belle outback deluxe tent levert glamping voor onder $ 2,500

Bridget borgobello 31 maart, 2015

Australische onderneming lotus belle heeft onlangs een nieuwe editie glamping tent, genaamd de outback deluxe
Australische onderneming lotus belle heeft onlangs een nieuwe editie glamping tent, genaamd de outback deluxe. Galerie bekijken (16 afbeeldingen)
Australische onderneming lotus belle is onlangs vrijgelaten in de nieuwste editie van haar assortiment luxe tenten die zijn speciaal gecreëerd voor glamping (luxe kamperen). De outback deluxe is een 5 m (16.4 ft) circulaire tent, dat betekent een upgrade vanaf haar 4 m en 5 m voorgangers.

De lotus belle outback deluxe is de evolutie van de firma ‘ s originele lotus belle design de schuilkelder beschikt over een tweede deur en klittenband flappen die zeehond in de grond plaat… Lotus belle outback deluxe is gerapporteerd snel op te richten en te groot voor festivals en pop-up… De outback deluxe is een 5 m (16.4 ft) die luxe circulaire tent is een upgrade…
De lotus belle outback deluxe is de evolutie van de firma ‘ s originele lotus belle design, dat werd opgericht door de stichter harriet seddon die is opgegroeid in het zuidwesten van engeland.

” harriet kwam met het ontwerp op net 19 jaar oud,” Lotus belle directeur en mede-oprichter, jessica haden walsh vertelt gizmag. ” we hebben besloten dat dit prachtige originele ontwerp kan worden aangepast voor de australische en nieuw-zeeland markten.”

De outback deluxe is een enkele huid tent gemaakt van dik canvas en kenmerken mesh schermen, groot dak ventilatie, verhoogde ventilatie, een tweede deur en klittenband flappen die zeehond in de grond uit balans te houden, geen enge beestjes. Het doek is een katoenen en polyester mix die duurzaam en heeft een natuurlijke voel, en volgens walsh, het is hun meest ademend design nog niet.

En bovendien is het volledig wind bestendig en heldere vensters zodat gebruikers kunnen genieten van het uitzicht, ongeacht de weersomstandigheden. Alleen is het extra gewicht te wijten aan de denseness van het canvas.

” de deluxe heeft een extra deur aan de achterkant, terwijl met de outback heeft het slechts een mazen op de rug,” Verklaart walsh. Sommige mensen willen de achterwand vaste zodat ze kunnen plaats meubels of een bed op de achterkant, anderen liefde de extra deur optie. Met de extra deur, het is niet alleen meer ademend maar haar geweldig voor het toevoegen van een uitbreiding op de rug, bijvoorbeeld een kitchenette. Het is ook zeer populair voor festival of boeren handelaren die kan gebruiken om de achterste deur dingen uit de winkel terug.”

http://lotusbelle.co.uk/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.