Kampvuur Camping Brénazet , Frankrijk

Camping Brénazet, kleine camping in midden Frankrijk

In de lager gelegen boomgaard (1 ha) van de boerderij is volop plaats voor maximaal 10 tenten, caravans of campers ( grote campers alleen buiten het hoogseizoen). Wij verhuren ook 3 ruime gîtes, een stoere blokhut, een romantische pipowagen en drie ingerichte tenten. Op het natuurterrein achter de boerderij zijn drie luxe ingerichte Safari tenten te huur.

Kinderen hebben alle ruimte op deze overzichtelijke camping waar de tenten net als in een indianendorp in een weidse kring staan. Voor uw auto aparte parkeerplaats : binnen handbereik, maar toch uit het zicht.

Op de afwasplaats, tevens een gezellige ontmoetingsplek, vindt u verse eitjes te koop, honing van onze bijen, zelfgemaakte jam en af en toe groenten uit eigen tuin. Broodservice 6x per week. Er staan twee koelkasten voor algemeen gebruik en een wasmachine.

Het moderne sanitair is ondergebracht in de aanbouw van de boerderij. U beschikt over twee toiletten en een urinoir, twee douches en twee wastafels

.

Het kampeerterrein met zwemvijver

Op het kampeerterrein bevindt zich naast een kleine speeltuin met wip, minitrampoline, schommel en zandbak voor de jongsten, een jeu-de-boules-baan en een  zwemvijver, gevuld met bronwater. Verder hebben wij een lieve rustige hond, Elza, een aantal kippen, 5 katten en 6 pony’s.

Voor de kleintjes:

Een overzichtelijke camping waar u goed uw kleine kinderen in het oog kan houden terwijl zij heerlijk hun gangetje kunnen gaan. Ze vinden snel leeftijdgenootjes en vermaken zich in het peuterbadje, in de zandbak, op de trampoline, de wip, de schommel. Er staan kinderfietsen, stepjes en driewielers, voor hun klaar.

Voor de grotere kinderenen en de tieners:

2 grote skelters, een pingpongtafel, een voetbalspel en een speciale tienertent waar zij (met toestemming van de ouders) mogen chillen, een nachtje samen slapen én een klein kampvuurtje mogen maken. We verhuren Mountainbikes (8)  De jongeren vinden het kanovaren te gek en de pony’s zijn in trek bij de paardenmeisjes en jongens. Als ze kunnen paardrijden mogen ze zelfstandig met de pony’s aan de slag mits de ouders een oogje in het zeil houden. in de buurt is een klimpark en de geoefende ruiters kunnen in de buurt Haflingers huren om een rit door de bissen te maken. Ze mogen ons helpen met de activiteiten (pizza’s maken, crèpes bakken, kampvuur maken) en ze vinden de jeu de boules wedstrijd met pannekoken een van de hoogtepunten in de week. Op onze overzichtelijke camping maken ze heel gemakkelijk contact met elkaar

Wanneer u eens gemakkelijk wilt doen kunt u bij ons aanschuiven aan tafel:  table d’hôtes. Wij koken  altijd vegetarisch, een enkele keer daarnaast ook vis en maken voor u onder anderen specialiteiten uit de Auvergne, daarbij gebruiken we zoveel mogelijk de groenten uit eigen tuin. Op zaterdag worden er pizza’s gebakken uit eigen houtoven. Een hele populaire avond, iedereen leert elkaar kennen op de aankomstdag en Ron is een  goede pizzabakker! Klik hier voor meer informatie over de wekelijkse activiteiten.

Op donderdagavond een kampvuur waarbij iedereen welkom is!

Twee ingerichte de Waard tenten en een grote Ten Cate Tunneltent

Wanneer u van kamperen houdt maar niet van het gesjouw met al die kampeerspullen kunt u bij ons een geheel ingerichte 6 persoons “de Waard” tent of de mooie tunneltent huren. Deze ingerichte tenten staan op de camping  dus tussen de andere kampeerders. De inrichting komt uit eigen atelier en er is echt servies en bestek (geen plastic dus!) U slaapt heerlijk op een handgemaakt tweepersoonsbed met dekbed en kussens en de kinderen hebben 1 persoonsbedden met dekbed en kussens. U heeft een keukentje, een houten kastje met alle benodigdheden, prettige stoelen, een parasol en een tuintafel bij de tent. Het enige dat u zelf meebrengt zijn handdoeken, theedoeken en  bedlinnen.

Waarom kiezen mensen voor een ingerichte tent op de kleine camping?

+ dichtbij het speeltuintje en het zwembad

+veel vriendjes en vriendinnetjes dichtbij

+gemakkelijk contact met andere ouders en op elkaars kinderen letten

+een vriendelijke prijs van slechts €400 per week in het hoogseizoen

Adres: 03390 Vernusse, Frankrijk

Home

https://www.facebook.com/brenazet/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.