Casa Spa d’Alma  

Casa Spa d’Alma 

A wonderful bed and breakfast in the middle of Monchique mountains.

Casa  Spa  d’Alma  is  een  Bed  &  Breakfast  met  alle  faciliteiten  van  een  charme  hotel,  een  Zen  atmosfeer  en ligt midden in een beschermd natuurgebied Serra de Monchique, Algarve, zuid-Portugal.De  B&B  ligt  dicht  bij  de  mooiste  wandelroutes  en  op  ongeveer  10  minuten  rijden  van  het  stadje  Monchique.  Een vakantieplek waar je prachtige natuur zult ontdekken en kennis kunt maken met het oorspronkelijke Portugal.In  onze  bed  en  breakfast  op  vakantie  komen  betekent  jezelf  een  heerlijk  cadeau  geven.  Naast  het  luxe  ontbijt kun  je  genieten  van  authentieke  Portugese  en  Mediterrane  maaltijden  in  lokale  restaurants  die  wij  aanbevelen. Er  staat  een  gezellige  buitenkeuken  ter  beschikking  van  onze  gasten.  Voor  elke  smaak  wat  en  soms  koken  wij zelf  met  verse  en  eerlijke  ingrediënten,  grotendeels  uit  eigen  tuin.  Lekker  in  de  zon  wegdromen  bij  het zwembad  met  verfrissende  bronwater,  een  glas  wijn  bij  maanlicht  in  de  jacuzzi.  Je  zult  een  onvergetelijke vakantie hebben, ontspannen zonder enige hectiek.Ideaal  voor  wandelvakantie,  natuurliefhebbers,  rustzoekers,  singles,  koppels  en  kleine  groepen.  Het  is  ook mogelijk wat langere tijd te blijven. Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.Wij zien er naar uit je hier te begroeten.                      Theo en Manuela
Adres: Alto de Baixo, Alferce, 8550-012 Monchique, Portugal

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.