lovebubbles Bed and breakfast

The Original Love Bubble

Een mysterieus gangetje leidt je naar een grote open ruimte met in het midden, voor het haardvuur, een groot hemelbed… In deze luxe love bubbel vind je alle wellness faciliteiten die je je maar kunt bedenken; Turks stoombad, sauna, hartvormig bubbelbad en buitendouche. Even uitrusten kan boven in het lounge gedeelte, slapen kan helemaal in de nok.

Details Original Love Bubble Lochem: hartvormig bubbelbad, sauna, turks stoombad, lounge hoek, tweepersoonsbed in loft, hemelbed bij haardvuur, privé terras, toilet, (koude stort)douche, mini-bar, speaker met spotify, buiten terras met buiten douche. De bubbel bevindt zich in een apart gedeelte van een grote herenboerderij in het Achterhoekse coulissen landschap, vanuit het hemelbed heb je uitzicht op de koeien.
In handdoeken, beddengoed, kleine versnaperingen, douchegel, shampoo en massage olie wordt voorzien. Ontbijt wordt in de kamer bubbel gereserveerd. Extra hapjes (diner), drankjes en essentials op verzoek (deze mogelijkheden ontvang je bij de reservering)
Check-in & -uit tijd inchecken vanaf 15 uur en uitchecken voor 12 uur.
Prijs (vanaf 4 feb): 210 euro per nacht incl. ontbijt. Op vrijdag, zaterdag, feestdagen en tijdens schoolvakanties geldt een toeslag van 75 euro. Bij verblijf vanaf 2 nachten ontvang je 10% korting op het hele verblijf en bij 3 nachten of meer 30%. Speciaal huwelijks nachten arrangement: 450 euro (op vrijdag, zaterdag, feestdagen en tijdens schoolvakanties een toeslag van 100 euro) bestaande uit (late) aankomst na het huwelijk, champagne brunch rond 12 uur de volgende dag, diner rond 19 uur en de volgende ochtend rond 9 uur ontbijt (in totaal dus 2 compleet verzorgde, feestelijke nachten).
Reserveer bubble XL

 

http://www.lovebubbles.nl/the-lotus-bubble

 

Land-Goed in Lochem (gld)