Daddy,s Brand fireplate

Even ongegeneerd reclame maken voor een tof product van Edamse vrienden.
Gisteravond , lome avond , fik in de droogtrommel , fles witte Arrogant Frog binnen handbereik .De Fireplate van Daddy,s brand op het vuur . Recept ; De gehacktbal de van de vegetarisch Slager door de midden snijden , paar flinters venkel en rode ui .paar minuutjes op de Fireplate , snij ondertussen lekker peperige radijs in stukken en een sesambolletje in twee . Schep het hele zootje nu tussen het broodje schenk er royal wat mostersauce over heen.
Top broodje. Hap , Slok.
Keep the fire burning.

DADDYS BRAND
06 28359103
info@daddysbrand.nl
Studio HNSDGR
Lingerzijde 62
1135 AS Edam

http://www.daddysbrand.nl/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.