Landgoedcamping Buiten  

EEN PLEK DIE NOG ONTDEKT KAN WORDEN

Je bent opzoek naar een plek die nog puur is. Een plek die nog ontdekt kan worden. Waar jij over kunt gaan vertellen. Een verscholen paradijs. Je had niet verwacht dat er in Nederland nog zoiets mogelijk was en toch hoef je er maar eventjes voor in de auto te zitten. En het mooie van alles is dat je nauwelijks hoeft in te pakken. Alles staat bij aankomst voor je klaar. Je kunt meteen beginnen met genieten. Langoed Buiten heet het….ssst  niet vertellen hoor.
Een unieke kampeer ervaring op de heuvels van de hondsrug. Kamperen in de prachtige Drentse natuur. Rust en veel ruimte. Gezellig samen zijn of je even terug trekken in een hangmat tussen de bomen. Genieten van het uitzicht, de dieren en de natuur. Je warmen bij een kampvuur onder een heldere sterrenhemel. Lekker slapen, fris weer op.
Kom en beleef het bij  Landgoed Buiten.

Welkom

 

Landgoedcamping Buiten 

Adres: Vijftig Bunder 3, 9475 TS Midlaren

2 gedachten over “Landgoedcamping Buiten  

  1. Hi Marijke , bedankt voor je leuke reactie.
    ik denk wel dat je met een camper terecht kan , maar bel ze voor de zekerheid even op dit is hun tel nummer Telefoon:050 409 1797

    geniet van het weekend.

    groeten michel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.