Camping aan de Dordogne

De kleine camping aan de Dordogne

Welkom op  Camping la Champagne! Sinds 2013 zijn wij de eigenaars van deze prachtige camping in de Corrèze aan de rivier de Dordogne. Voor ons is vakantie kamperen in Frankrijk, en kamperen begint met een mooie, rustige en ruime plek. Zelf ooit zo’n camping beginnen leek voor ons een onbereikbaar ideaal. Toen wij de kans kregen om dit schitterende, groene terrein aan de rivier te gaan beheren was de keuze dus snel gemaakt. De kleine camping ligt aan één van de mooiste bochten van de Dordogne, recht tegenover een klein riviereiland. Het is er heerlijk rustig en groen met veel ruimte voor de natuur. Er staan notenbomen en fruitbomen en er is een weids zicht op de rivier, de omringende heuvels, de weilanden en een enkel dorpje. Zelf hebben wij een gezellig terras met picknicktafels direct aan de Dordogne gecreëerd. Tevens vindt u daar onze “caravanbar” waar u onder andere een kop koffie, een biertje, een goed glas wijn en diverse ijsjes kunt kopen. De camping is bijzonder ruim opgezet; wij bezetten namelijk maar 35 plaatsen op ruim 3 hectare. De kampeerplekken variëren van 150m2 tot 300m2 waarbij u dus ook nog veel ruimte om u heen heeft.

Camping la Champagne 

Camping
Adres: La Champagne, 19120 Brivezac, Frankrijk

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.