Stadsstrand Oerkap , Haarlem

Stadstrand de Oerkap
Strand
‘Back to the 70’s’ kun je bij stadsstrand de Oerkap in Haarlem! Het is er relaxed, vrij en een tikje anarchistisch. Laat je vooral niet weerhouden door eventuele regen, want dan staat binnen de houtkachel aan.

Kussens om op te hangen, een verdwaalde draaitafel, een boom in het midden van het strand. Ja, de sfeer kon er niet meer ontspannen zijn. Elke lente en zomer kun je bij de Oerkap terecht om eens ultiem uit te blazen en het werk te bekijken van jonge creatievelingen. Natuurlijk met een lekker drankje in je hand. Hongerige magen hoeven het terrein niet te verlaten. Renzo’s Delicatessen uit Amsterdam heeft een avondkaart die om de dag wisselt. Deze bestaat voornamelijk uit verschillende pasta’s, salades, gemarineerde kip en lekkere balletjes in tomatensaus.

Elke zaterdag zijn er bij de Oerkap optredens van bandjes, DJ’s of andere kunsten. Wil je de echte hippiesfeer (weer) ervaren, ga dan naar de maandelijkse vollemaanfeesten. Dan danst creatief Haarlem rond de boom, die midden op de dansvloer staat.

TIP:
Je kunt makkelijk met de trein naar de Oerkap. Het strand vind je naast het Centraal Station van Haarlem.

text ; http://www.cityfan.nl/nederland/haarlem/uitgaan/spot/stadsstrand-de-oerkap/rubriek/uitgaan/weergave/detail/browse/toon/

Adres: Harmenjansweg 95, 2031 WJ Haarlem

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.