Toffe hut te huur in zweden

Toffe hut te huur in zweden.
Een paar jaar terug reed de camper dan toch richting Scandinavië .Denemarken en Zweden werd het . We vonden het te gek . Een hoop vooroordelen konden meteen op de onzin berg , zoals daar zijn ; slecht weer ( we hadden vier weken zon ) / muggen ( die waren blijkbaar zelf ook met vakantie ) en dat drank uitzinnig duur zou zijn, nou ja ga maar door. Dit is denk meteen wel een van de tofste plekken voor een eerste ontmoeting met Zweden.

Airbnb Over deze ruimte

This spacious, rustic, cosy house is well situated. lose to shops, bus and beach (1 km). Go kayaking in the most beautiful archipelago in the world or visit the rock carvings at Vitlycke, UNESCO World Heritage. Kayaks and wood-fired outdoor tub are included.

https://www.airbnb.nl/rooms/1081207?s=uE11

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.