Nederland- camping Harskamperdennen

Natuurkampeerterrein Harskamperdennen
Kootwijk, GelderlandReserveer nu!

Harskamperdennen

5,0 ha | 70 plaatsen | Open: 25/03 – 01/10 | Puur Natuur

Het terrein ligt binnen het grofwildraster van een uitgestrekt bos- en heidegebied op de Zuidwest Veluwe. Het Kootwijkerzand, de grootste levende zandverstuiving van West-Europa, is op loopafstand. Radio Kootwijk met zijn opvallende bouwwerken midden in de natuur ligt 6 km verderop. De dorpjes Kootwijk en Harskamp zijn vlakbij.

🌄Terrein

Voor kinderen zijn er volop speelwerktuigen. Bij de ingang van het terrein is een receptie waar u ook verse broodjes kunt bestellen. Het terrein is geaccidenteerd, sfeervol en karakteristiek. Onderdeel van een grotere natuurcamping. Het in 1961 ontworpen terrein is aangelegd in een bestaand bos met o.a. grove dennen uit 1850, de z.g. Napoleondennen.

Auto: A1, afslag 17 (Stroe) richting Harskamp, volg borden Harskamperdennen. OV: trein naar Ede/Wageningen, daarna buslijn 107 (Putten), uitstappen voorbij Harskamp: halte Hoog Buurloseweg. Buslijn 105 rijdt v.v. van Harderwijk naar Arnhem. Voor fietsers met knooppuntenkaart Veluwe, knooppunt 70 ligt op 150 m.

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.