Bed and breakfast O Tartufo , Algarve

Heerlijk tot rust komen in de Portugese Algarve! Laat je tijdens je vakantie omringen door het Portugese landleven, dichtbij het strand. O Tartufo is een bijzonder en sfeervol bed and breakfast net buiten Moncarapacho.  Kom voor het land, O Tartufo staat er middenin…

Bed and Breakfast O Tartufo is begin 2011 geheel gerenoveerd en vernieuwd, met bijzondere aandacht voor de originele details. De oude Quinta (Portugees landhuis) is in ere hersteld. Kijk rustig rond op onze website en neem de sfeer in je op. Tips zijn de What’s new pagina en de Social Media pagina.

In de Quinta bevinden zich vier tweepersoonskamers en één eenpersoonskamer. Op de groene binnenplaats staat een appartement voor maximaal drie personen, aan de andere kant van de binnenplaats vind je twee sfeervolle tweepersoonskamers met ieder een eigen woonkamer en eigen badkamer op 4 meter afstand van de kamer. In de voortuin zijn tal van schaduwplekken onder de olijfbomen te vinden en voor de zonaanbidder is er een groot dakterras met adembenemend uitzicht voor een heerlijke vakantie. Neem een rondleiding door ons Bed and Breakfast in de Algarve van zuid Portugal.

Bed and Breakfast O Tartufo
Sitio do Gião 41-H
8700-074 Moncarapacho
Portugal
Telefoon: 00351-289 791 218
Email: otartufobb@gmail.com 

https://www.otartufo.com/nl/home

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.