Zen Bed and Breakfast Algarve

Casa Spa d’Alma is een Bed & Breakfast met alle 

faciliteiten van een charme hotel, een Zen atmosfeer en ligt midden in

een beschermd natuurgebied Serra de Monchique, Algarve, zuid-Portugal.

De B&B ligt dicht bij de mooiste wandelroutes en op ongeveer 10 minuten rijden van het stadje Monchique.

Een vakantieplek waar jen prachtige natuur kunt ontdekken en kennis kunt maken met het oorspronkelijke Portugal.

In onze bed en breakfast op vakantie komen betekent jezelf een heerlijk cadeau geven. Naast het luxe ontbijt kun je genieten van authentieke Portugese en Mediterrane maaltijden in lokale restaurants die wij aanbevelen. Er staat een gezellige buitenkeuken ter beschikking van onze gasten. Voor elke smaak wat en soms koken wij zelf met verse en eerlijke ingrediënten, grotendeels uit eigen tuin. Lekker in de zon wegdromen bij het zwembad met verfrissende bronwater, een glas wijn bij maanlicht in de jacuzzi. Je zult een onvergetelijke vakantie hebben, ontspannen zonder enige hectiek.Ideaal voor wandelvakantie, natuurliefhebbers, rustzoekers, singles, koppels en kleine groepen. Het is ook mogelijk wat langere tijd te blijven. Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.Wij zien er naar uit je hier te begroeten.                      Theo en Manuela

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.