Vet Boho chic vakantiehuis op Mallorca

Topplek !

Omdat het  te gek is om met je vrienden een week te luieren/koken/lezen en met een glas wijn op je hoofd naar de overkant van het zwembad  te zwemen.

 

 

 

DROOMHUIS MET BOHEMIAN FEEL IN DE NATUUR OP MALLORCA

Osa Major is een groot en luxe vakantiehuis met zwembad, midden in de natuur op het Spaanse eiland Mallorca. Gelegen op een heuvel, biedt het huis een panoramisch uitzicht over de groene heuvels van het rustige binnenland. Rust en ruimte, maar niet geheel afgelegen. Vlakbij liggen enkele dorpjes en binnen een half uur ligt u paradijselijke stranden.

Het interieur maakt het huis ongeëvenaard met een mix van strak design en bohemain details. De cement vloeren, tadelakt muren in bad- en slaapkamers, natuurstenen wasbakken en de roestvrijstalen Bulthaupkeuken laten de stoere kant van het huis zien. Terwijl Oriëntaalse en Marokkaanse details als kussens, lampen, parasols, dromenvangers en klamboes het huis iets dromerigs geven. Een mooi contrast…het resultaat; een bijzonder sfeervol, hedendaags huis met veel smaak ingericht. Komt het huis u bekent voor? Dat kan, het huis is regelmatig decor voor fotoshoots in gerenommeerde interieurbladen.

Buiten is het al net zo’n feest…een ‘infinity’ zwembad (20x4m!) met stoere poolbar, vele terrassen met vlinderstoeltjes en ligbedden, een overdekte buitenkeuken met grote eettafel en (gas) BBQ; de perfecte schaduwplek op hete dagen.

Dit is hét huis voor een bijzonder samen zijn met vrienden en familie.

TERUG NAAR HET OVERZICHT

OSA MAJOR | GROOT EN LUXE VAKANTIEHUIS OP MALLORCA

DESIGN & BOHEMIAN
PANORAMISCH UITZICHT
INFINITY ZWEMBAD

Guests14 Gasten

Bedrooms7 Slaapkamer(s)

Bathrooms6 Badkamer(s)

INTERESSE IN DEZE ACCOMMODATIE ?

 

http://www.nice2stay.com/nl/spanje/catalonie/vakantiehuizen/osa-major

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.