Hangmat te Huur in zuid Portugal

Hangmat te Huur .
Een hangmat in beeld werkt bij als een glas gin tonic op een Koala .Tel daarbij op dat deze familie hangmatten in zuid Portugal wonen en ik ben verkocht.Meertje voor de deur en ik signaleer, een trend , er is geen Wifi.Ze hangen te wiegen in een bries vlakbij het uitermate toffe stadje Tavira .Wij zwierven hier vorige zomer rond , man we waren chiller dan chill. Neem de boot van Tavira naar Tavira Island een leuke verwaaide badplaats. Ga lekker eten in vegetarisch Restaurant Aquasul in het oude centrum van Tavira en drink er een ijskoude casal garcia bij.proost !

http://www.canopyandstars.co.uk/…/monte…/almond-pomegranate…&

Een gedachte over “Hangmat te Huur in zuid Portugal

  1. Wauw wat een gave site! Heerlijk om op zo’n stormachtige middag op een berg in Italië doorheen te bladeren. Maar hoe leuk zou het zijn als er nog zo’n toffe camping in Italië bij zou komen te staan? Denk aan: je tent openritsen tussen de olijfbomen met het overweldigende uitzicht van het hooggebergte, of ‘wildkamperen’ bij de beek ver weg van anderen, of op zoek gaan naar de beren in Abruzzo, maar vooral de mediterraanse relaxte sfeer op Rocca di Sotto. Helaas kan ik geen foto’s sturen, maar mag Rocca di Sotto er ook bij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.