tentstock ,outdoor festival /Nederland

Er komt een tof festival aan! Ik schrijf niks, lees dit maar en krijg
zin “Daan was constant zoek, maar volgens hem niet: Ik ben niet zoek, ik ben aan het spelen zei hij stellig. Zijn verzoek is of Tentstock voortaan 51 weken kan duren en dat ie dan maar een week naar school hoeft. Kun je dat ff regelen. Kunnen jullie wel.”
vertelopa Hans Piena

https://www.facebook.com/tentstock/

over tentstock
Tentstock is eigen zinnig kamperen met het gevoel van een festival. Tentstock is de enige plek waar het festival op je camping komt. Voor drie dagen en twee nachten zijn we allemaal buren, houdt het onderscheid tussen artiest en publiek op en zijn ervaren en deelnemen synoniemen. Als kampeerder wordt je verrast met persoonlijke, kwalitatief sterke culturele programmering en alles wat kamperen zo leuk maakt:

Frans gebrabbel, slingerende wc-rollen, snurkende buren, grassprietjes tussen de tenen, schaamteloos Kumbaya zingen, schuilen voor de regen onder een luifel met spelletjes en urenlang doordansen in de campingdisco.

Sta met beide benen op het grondzeil, steek je tentstocken fier in de lucht, dans je helemaal het apelazerus, stagedive je tent in en vergeet de rest. Op Tentstock ga je een heerlijk, romantisch, simpel, kneuterig en turbulent weekend tegemoet!

PROGRAMMA
Het programma blijft vooraf elk jaar een verrassing. Wel zijn de programmaboekjes online terug te bladeren:
2015
2014

 

Adres : Koningsweg 23A Arnhem
Teksts ; Tentstock

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.