Stadsstrand zlute lazne

Locatie: Stadsstrand Praag

Neem een duik in de Moldau en ga daarna zonnen op de ligweide. Lekker zwemmen in Praag. Zlute Lazne is een van de stadsstranden en het dichtst bij het centrum van Praag. Augustus is een uitstekende maand om een bezoekje aan een van de Praagse stadsstranden te brengen. In de zomermaanden zijn ze heel populair en in het weekend behoorlijk vol.

Zlute Lazne – Gouden Strandbad 
Zlute Lazne is groot en je kunt er altijd een plekje vinden om in de schaduw of in de zon te zitten. Je kunt meedoen aan activiteiten als beach volleybal of badminton. Je kunt er ook een boot huren en lekker over de Moldau peddelen. Het leuke van dit stadsstrand is dat je in de Moldau zwemt. Bovendien is het dicht bij het centrum van Praag en goed te bereiken met tram 3, 17 en 21. Openingstijden van 09.00 – 02.00 uur.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.