Hartwood Restaurant, Tulum Mexico

Ik hou van koken, eten en drinken, vakantie en sfeer. Het Hartwood restaurant in Tulum beantwoord aan al die referenties. Tjezus wat ziet dat er lekker en tof uit. Teenslippers en zand tussen je tenen en nippen aan je Caipirinha. Dichtstbijzijnde vliegveld is Cancun en daar zit je al voor 4 a 500 ,- euro.

http://www.hartwoodtulum.com/

Een gedachte over “Hartwood Restaurant, Tulum Mexico

  1. Dit is op hippiesummerdotcom herblogden reageerde:

    Ik hou van koken , eten en drinken , vakantie en sfeer.Het Hartwood restaurant in Tulum beantwoord aan al die referenties .Tjezus wat ziet dat er lekker en tof uit.Teenslippers en zand tussen je tenen en nippen aan je Caipirinha

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.