Rubberboot Festival

Hilarisch, jammer dat ik er niet bij was, dit jaar zeker.


Rubberboot Missie 2015
Utrecht, Nederland
De Rubberboot Missie (Utrecht) beleeft dit jaar haar vierde editie. Ook nu wordt het ‘leukste feestje op het water’ op 8 augustus gehouden, maar dus niet op vrijdag maar op zaterdag. Reden van de verplaatsing van het evenement naar het weekend is om nog meer matrozen en matrozinnen kans te geven mee te doen aan dit unieke gratis evenement. De Rubberboot Missie is een avontuurlijke tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter dit leukste feestje op het water is de Domstad eens van een totaal andere kant te laten zien.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via Facebook.com\rubberbootmissie. Daar zijn ook regelmatige updates van de organisatie, nieuwtjes en foto’s te vinden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.